lördag 30 augusti 2008

En lugn dag

Jag fick sovmorgon till 9.. skönt värre..
på fm var vi bara hemma å inne å busade på. Pär och Thea somnade efter lunch å Leo åt lördagsgodis å jag strök kläder. När dom vaknat åkte vi till stan. köpte lite skivor, kollade på mobil åt mig, var en sväng på kappahl å träffade syster yster.. ja eller jag träffade två av dom..
Sen åkte vi på Barnens hus. Leo fick en ny bionicle för nu var det rea på nyheterna.. konstigt nog.. Thea fick Anki.. alltså mjukdjuret Anki från Anki å Pytte som visats på bolibompa nyss.. gissa om donnan är nöjd över det...sover med Anki å sin katt nu... Får som det blir nya gosedjuret vid sänggående.
Vi kom hem å gjorde tacos, käkade sen gick vi ut.. så skönt ute idag.. Lekte lite i sandlådan å sen tog jag å barnen en cykeltur när Pär klippte gräsmattan. Vi var borta över en timme.. ojoj.. Leo cyklade å jag gick. Vi gick runt här i Östanbo å kikade på alla hästar...
Mysigt
Hem å ta dusch sen natta.. Läste för Leo sen sov han på en gång.. thea vägrade sova med Pär så jag gick in å då blev hon cool lugn.. Är hemskt mammig nu sen hon började på förskolan. faktiskt lite småjobbigt men det blir nog bättre.. Känns som om hon vill innanför skinnet på mig ibland.
Ikväll är det lyskväll men vi stannar hemma.. Pär mår ju inget vidare heller. Thea är feberfri å bara lite snorig.. Leo mest hostig men inte alls farligt.. så det verkar vara på väg att gå över för kidsen.

Nu ska vi se film.. Hoppas alla får en trevlig lördag..
KRAM

4 kommentarer:

Cornelia sa...

Hej på dig, ja va konstigt att jag bara plötsligt tappade stinget att blogga. Saknar mina kära bloggvänner men kan inte uppbåda kraften att blogga efter jobb. MEn det är nog tillfälligt. Jag är snart tillbaka :-)
Kramen

Isabelle sa...

vad mysigt med hästar!!! När jag åkte till kalaset på eftermiddagen stannade jag och släppte över tre hästar med tre föl (och deras ägare då :-) ). SÅÅÅÅ fina!

Anonym sa...

Jag har Windows Wista installerat på min dator och när man öppnar upp en bild i visningsprogramet så finns det att välja där.
Du kanske inte har det, men om du har det så står det; "rätta till". Där kan du fixa dina bilder. Annars vet jag tyvärr inte vad för program du bör använda. Photoshop är ju bra men det kan vara lite svårt att förstå sig på, tycker jag.
Lycka till, kram!

Anonym sa...

Dagisförkylnign här också - på lillasyrran som inte ens går där. Stackarn. Olle är förresten också sååååå mammig sen han började på förskolan han också.
Hoppas att ni har en skön söndag !