söndag 13 juli 2008

Stockholmsresa DAG 2

DAG 2
Vi fick sovmorgon till halv 9.. hur underbart var inte det...
Vi bestämde oss för att ta aquaria vattenmuseum och Junibacken den här dagen.
Vi kom iväg sen så vi fick börja med att äta när vi kom dit. Anders skjutsade oss halva vägen sen gick vi för Thea somnade i bilen. Skönt med en promenad. Kanonväder. Det blev korv med bröd till lunch sen så gick vi till vattenmuseumet. Det var ok.. inte nåt jätteimponerande men Leo tyckte att hajarna var coola åsså Nemo å Doris (fiskarna från Hitta Nemo filmen). Det kostade 80 kr för oss vuxna å barnen gick in gratis. Okej pris.
Vi köpte en varsin glass som vi åt på vägen till junibacken. Där var det tokmycket folk, gick knappt att sätta ner Thea där men Leo gillade det. Tyvärr blev han så trött så när det var dags för föreställning med Karlsson på taket så blev det för mycket å han ville gå.. så vi gick å åkte sagotåget som var superbra tycker jag. Leo hade sett ungefär hälften av det som visades men han tyckte att det var kul ändå.. bara att åka var kul. När vi skulle hem så hämta Anders oss igen.. men det var totalstopp i trafiken så det hade gått fortare om vi hade tagit båten å sen tunnelbanan. Nåja.. en kul dag hade åter passerat. Vi var alla trötta när vi kom hem.
Korv utanför Gröna Lund.. det låg brevid vattenmuseet
Gott gott
HAAAAJ
Dorisfiskar.. de blå
Karlsson å Lillebror.. eller är det kanske Leo å Thea som tokar sig
å igen, Thea smakar lite på Karlsson
Pippis hus, Villa VillerkullaSitter på Lilla GubbenKlättrar på hustaken hos Karlssontitt ut

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi var också på sthlmsresa !
Denna helgen fakstikt!

Anonym sa...

Hihihi! Så klart ni var trötta med det där schemat, jag skulle aldrig orka med både aquarium och junibacken på samma dag... Antar att de (och du) somnade gott på kvällen? :)