tisdag 29 juli 2008

Igår å idag..

Ja var ska jag börja.. igår morse kanske blir bra.. Pärs första dag på jobbet efter semestern. Vi alla sov till hlav 8 sååå skönt..
Vi cyklade till lekparken vid ica å barnen åt en varsin glass sen lite lek.. tills Thea bajsade å fick åka vagn hem utan blöja för glömska mamman hade inge blöja med men våtservetterna hade hon med sig.. suck.. nåja hon kissade inte på vägen hem iallafall. Väl hemma gjorde jag pytt i panna med stekt ägg å rödbetor samtidigt som en kille från larmfirman kom å försökte fixa vårat larm i 2 timmar. Det gick bra men Thea kunde inte lägga sig efter lunch eftersom enheten till larmet sitter i sovrummet. Hon somnade i min famn å det var så mysigt.. hon fick forsätta sova i Leos säng. Vi myste på resten av dan ute i solskenet.. åt mellis på gräsmattan, badade i poolen å så. Kl 16 kom svärmor å svärfar. Dom var barnvakt för vi var bjudna till Pärs morbror å fru på middag. Så trevligt.. Pärs bröder med familjer var där å så skoj. Fick även prata med Katarina, Pärs kusin i telefon, hon bor i Colorado, USA å vi träffas alltför sällan. Det var skönt men en paus från barnen åsså. Dom hade iallafall haft en mysig kväll med farmor å farfar å båda sov strax efter 7.
Vi kom hem strax före midnatt, läste till halv 2 sen var det natta.
Idag överraskade barnen å sov till halv 8 igen.. stackars Pär började kl 5 imorse.
Vi myste på på förmiddan sen tog vi en cykeltur till affärn å till syster.. Längesen vi träffades.
Åt lunch där sen hem för Pär slutade 12 idag.
Han la sig med Thea, Jag å Leo åkte till Lidl sen var det mest bus fram till middag. Efter det tog vi en tur till svärmor å svärfar för att träffa Anders m familj innan dom åker tillbaka till Stockholm i morgon.
Nu är vi hemma igen å barnen sover. Ska kika på film.
Ha en trevlig kväll
kram

Leo i klättrartagen
Busfia
Älskling
Våra fina rosor

Inga kommentarer: