söndag 13 juli 2008

Stockholmsresa DAG 1

Ja det blir flera inlägg nu från vår semester.. börjar här med dag 1.
Vi packade klart här hemma å åt lunch sen så packade vi in allt å alla i bilen, tankade bilen å sen styrde vi kosan till Furuvik. Det var lite kallt i luften så det blev långärmat på men det var helt ok för att vara mååånga timmar på Furuvik. Jag hittade en kupong på ett gratis åkband i Mama tidningen å då fick barnen åka gratis med mig, båda två. Så det var kanon. Märktes väl att Leo var 1 år äldre denna sommar än förra för han var helt tokiga i karusellerna... Vi hann med 10 st. kom till tivolit lite sent tyvärr.. han hade säkert kunna åka massa gånger till. Thea älskade det åsså.
Vi kikade på alla djuren å Leo red på en ponny. Förra året blev han ledsen bara vi nämnde häst eller karuseller..Det var iallafall en toppendag på Furuvik. Vi gick till bilen vid 19 tiden där byttes det om till pyjamas å blandades välling.. båda barnen funderade vad vi höll på med men accepterade det. Thea somnade rätt snabbt men Leo höll sig vaken hela vägen till Stockholm. Väl där vaknade Thea å det resulterade i att barnen inte somnade om förrän kl 23 igen. Men vi fick sovmorgon dagen efter!! :-)
Bilder från dagen
Lite fika direkt när vi kom ditMums med bokstavskex och festis
Hmmmm vad tittar Thea på???
och Leo??
Jo det härå det härVi åker tunnaPopulärt hos båda barnenLeo rider.. Klappar söta getterna...Karuselldags, ser inte så roade ut men det var domJag och Leo åker i en drakeTUT TUTHär kommer vi!!!Leo ÄLSKADE larven, lilla bergodalbanan!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! Gud va mysigt det ser ut! Ja jag känner mig som en tunna..men vad gör man..hehe..ha en mysig filmkväll..Kram