tisdag 1 juli 2008

Buspalatset och Mulle Meck

Ja igår var första semesterdagen för Pär och det är helt underbart att vi får 4 hela veckor tillsammans... YES!!! nu vill vi bara ha sol sol sol.. men igår spöregnade det.. Pär fick sovmorgon och jag kom på att vi skulle ta å besöka nyöppnade Buspalatset i Hudiksvall. Så upp med Pär vid 9. Kom iväg halv 11. Snacka om spöregn alltså, nästan otäckt att åka på motorvägen. Iallafall var vi framme runt 11 å vi började med lite lätt lunch, men det var tokigt tänkt för barnen ville bara iväg å busa så båda åt bara en halv korv med bröd och en halv banan..
Men men lite blev det iallafall. Sen var det fullt bus i 2 timmar. Kika in på sidan och se vad man kan göra där..
Det blev mycket klättring, åka rutschkana, hoppa studsmatta, kasta bollar, leka tittut mm..
ursäkta dåliga bildkvaliten stora delenå en del av lilla delen
Båda barnen var i exstas nästan å bara skrattade. Det blev lite varmt där så om någon ska dit rekommendar jag shorts å t-shirt eller linne på barnen å iallafall kortärmat på vuxna.
Det som vi tyckte fattades var mer personal, att man fick ta med eget fika och skåp att slänga in väskan som man kan låsa. Men annars så var stället superbra tycker vi. Helnöjda.

Vid 13 tiden åkte vi ner på stan å gick på Mulle Meck åsså en favorit. Där körde på Leo å Thea
Mulle mecks bil å flygplan, snickrade lite (inte Thea) å donad på lite här å var..
På vägen hem somnade båda på stört.. Tror dom var helt slut.
Väl hemma gjorde jag korvstroganoff och ris för alla var så hungriga.
Ja det var en superrolig första semester dag!!

3 kommentarer:

Malin sa...

Vilken härlig första dag på semestern! Så Buspalatset får godkänt?! Jag o en arbetskollega ska åka dit med våra knattar nån dag framöver. Läste på hemsidan att man inte fick fika medhavd matsäck - lite trist. Och att det inte fanns skåp att låsa in väskan i är ju oxå tokigt. Tänk om jag skulle åka dit med Neo själv - då får man lämna väskan vid för våg. Nu får det bli sooool! Och nu får vi planera in en dejt tycker jag. Idag äre tåg o Mulle Meck som gäller :D Kram o ha en bra dag!

Anonym sa...

vad söööta smååbarn är!!

Anonym sa...

Buspalatset verkar superkul! Vi har ju "lekslottet" här i närheten men om vi åker "uppåt" får det bli ett besök där. :)