torsdag 25 september 2008

TIME OUT

Japp det tar jag.. så jag hoppar över menyerna å motionen här på bloggen..
bara över helgen dock..
kommer fortsätta med den dag som var igår.. om ni förstår hur jag menar..

Tack för peppningen NI vet vilka ni är.. kram på er..
Jag tar gärna emot mer efter helgen..

4 kommentarer:

Madelaine sa...

Hej där! Förlåt att jag varit så dålig på att svara på kommentarer! Mycket i huvudet!! Visst är det intressant! Har mer fakta om du vill veta..;) Jag har en ny dröm, jag vill bli dietist..Kram

Cinsaga sa...

Tror på en time out, och att unna dig lite saker i helgen. Då är det kanske lättare att ta nya tag igen nästa vecka ?
Ha en skön helg !

ase sa...

Jag är ju verkligen inte rätt person att ge råd när det gäller viktminskning :-) men jag känner däremot att om det går trögt och du vill ta en time-out, då ska du ta en time-out! När det gäller motivation kan man inte göra någonting utan den... Dessutom är du ju så himla duktig när det gäller din motion och dina matvanor i övrigt!
Unna dig en "fri" helg och ät gott utan några som helst betänkligheter, så mår du nog bättre på måndag. Det är som när jag mosade i mig min chipspåse - jag hade inte ens en gnutta dåligt samvete, utan kände bara att jag behövde den påsen just då, och efter den dagen körde jag på som vanligt igen, och har inte fuskat nåt på hela veckan.
Du vet ju att du kan om du vill, så ta en time-out så länge du behöver, utan dåligt samvete! Tänk på att du snart får en ny bok och en yoga:dvd också, så känns det ännu bättre!

Malin Hj sa...

Hallo. Nä orkade inte handla igår. Han ska ta hem släpvagnen för vi ska fixa lite stenar att ha på gården. Vi kanske kan boka in nå promenad under helgen. Kram