måndag 8 september 2008

Armband


Idag har jag köpt ett så underbart fint armband av Josefin.. Hon har gjort det enbart för mig.. Köpte det i 30 års present åt mig själv... Va tycks...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Ja jag kan tyvärr inte sätta mig in i din sits. Men vet att det ibland känns tungt som satan! Pengar är alltid ett stort moln som hänger över en. Som man gärna hade löst med en trisslott! Jobbigt att din sambo inte vill prata om hur ni ska göra! Det är ju A&O för att lösa diverse situtationer! Du får helt enkelt sätta dig ner med honom och bara ta det oavsett hur jobbigt det är!

tråkigt att pengar utgör så stora hinder. Men kan du inte försöka hitta någon bra lösning på t.ex festen, ha ett stort knytkalas? tyvärr blir det ju inte alltid som man tänkt sig eller önskat! Men i grund och botten är det viktigaste, iaf för mig, att spendera vissa dagar med dem man älskar, ens nära och kära. Sen spelar det inte roll var man är eller hur mycket det har kostat huvudsaken är att man är tillsammans!

Din lille kille är en kaxig prick! Det är väl så pojkar är vad jag har förstått! Vad är det den lille killen gör som får dig att slita håret?? ;)

Ja du jag vet inte va mer jag ska säga. Har iaf addat dig på MSN så där kan vi ju snacka mer..;)
Vet att det är svårt att se ljust på saker när man är så långt inne i mörker.
Kramar, många varma sådana!

Anonym sa...

Superfint! Lika bäst att köpa nåt till sig själv, då vet man att man får det man vill ha... ;)

Anonym sa...

Sv: måste säga att det var riktigt snyggt ;)

Ne det är helt okej att du lägger upp bilden :) bara man säger till så. Ha en fin kväll du med !

Anonym sa...

Riktigt fint ! Bra att du unnade dig det ! Kram

Anonym sa...

oj vad fint det armbandet är!!