tisdag 2 september 2008

Jag å Tradera

Så ser jag ut idag... Köpte kläderna på tradera.. fick dom idag på posten...passade perfekt.. lite tajt i midjan brallorna men det ska jag ordna så fort det bara går ;-)
håret inte ordninggjort.. men men...

10 kommentarer:

Malin sa...

Super fina kläder!! snacka om att det är tråkväder stänndigt nuför tiden. Kram

Anonym sa...

Hejhej! Var förbi panduro idag och köpte lite extra smyckesgrejjer, så tänkte göra ett mer proffsigare armband eftersom jag inte hade alla grejjer hemma och gjorde mitt lite slarvigt, så tänkte göra ett armband speciellt för dig. Om du fortfarande är intresserad av att köpa :) frakten har jag inte tagit reda på än, men den hamnar väl på 20-40 kr kan jag tänka mig. Och angående priset tänkte jag mig ca 100 kr om det är okej ? Så är du fortfarande intresserad så skulle jag vilja ha ditt handledsmått så jag kan göra armbandet lite större så det får rum :) Tack på förhand! kram,

http://shadyblonde.blogg.se/2008/august/armband-1.html

Anonym sa...

fint

Anonym sa...

Vad fint! Jag är helt hooked på Tadera! Idag fick jag ett par fina skor på posten! :) Skitskoj!

Kram!

Anonym sa...

Vilka fynd ! Missade en tunika till mig på Tradera igår, men köpte en Katwig body till T. Fina Me and I kläder förresten.

Anonym sa...

Sv: javisst självklart :) Trodde du skulle säga så, för det är väl klart att man vill se det man köper :) Vill du ha vita pärlor, eller gräddvida som jag använde till mitt? sen vill jag ha ditt armledsmått också :)

Anonym sa...

skitsnyggt! :-)

Anonym sa...

Jättefina kläder!!!

Ska på Me&I "party" nästa vecka, får se vad jag kan få med mig hem... (Vad plånboken tillåter vill säga...) ;)

Cornelia sa...

Åh va fint, har aldrig vågat handla på Tradera... kläder alltså. Men man kanske skulle testa, hoppas att dagen går bra :-)
Kram och pepp

Anonym sa...

vilken läckerbit :) hihi hoppas ni mår bra! :)