onsdag 30 januari 2008

Malin

Tack för ditt pepp... gör mig glad.. inte för att vara tjatig du kanske inte har fått mitt mail.. men kan man få lösen till din blogg kanske..saknar att läsa den.

i såfall maila mig på helen.wallstrom@soderhamn.com

KRAM

3 kommentarer:

Malin sa...

Men åååå....sorry....bjöd ju in dig, men när jag kikade nu så hade jag skrivit .se istället för .com. En inbjudan är skickad igen!
kram kram

ase sa...

Hej och tack så jättemycket för allt peppande! Jag är så himla dålig på att ge respons själv, men du ska veta att jag läser din blogg i stort sett varje dag! Att det ska vara så svårt att hålla sig till pointsen... Den här veckan har det gått, men det går på ren viljestyrka alltså. Min motivation är nere på 0 nästan... Men jag har i alla fall fått med mamma på noterna, så nu har hon också börjat. Nu blir det ju lite tävling mot henne :-)
Du, kan du göra mig en tjänst? Jag vill också gärna fortsätta läsa Malins blogg, och hon är dessutom länkad till från min sida, så du kan väl ge henne min mailadress och fråga snällt om jag också kan få en inbjudan? :-)
sulan_bulan@hotmail.com

Linda sa...

Hej! Ja förmodligen är det väl muskler som dyker upp här & var, men jag är lite nere just nu.. Borde ställa mig & träna, men har lite ont i halsen & även om jag vet att det är okej att köra på så känns det ändå inte säkert..