tisdag 8 januari 2008

Idag åkte jag dit.. förbaskat

Var på mammalunch idag.. vi träffas en gång per vecka. Och jag hade bestämt mig för att hoppa över fikat men icke gick det.. jag mumsade i mig en havrekaka och en godsak med nåt kladd i.. vet inte vad det var men oj då gott.. men gud va jag blev arg på mig själv efteråt. men men ny dag imorrn ny tag.
maten idag
frukost: havregrynsgröt med äppelmos, en limpmacka med tunt lager räkost.
sen blev den där superdumma fikan hos Petra.
Lunch: vi blev bjudna på en mumsig lövbiffgratäng/paj, sallad och vitlöksbröd.
Blev ingen mellis idag var så sur så jag glömde helt bort det. Hela dagen har varit upp å ner.
Middag: Ja det blev efter mkt om å men bara fil med krossat linfrö, havregryn, rostade solroskärnor och honungsmelonbitar. Det var gott men kanske inte bra middag.
Kvällfika: honungsmelon och äpple

Det var nämnligen så här att vi var på ica å skulle handla till köttfärsbiffar. Mix finns hemma sa Pär(sambon) ok sa jag å köpte bara mjölk och potatis. Köttfärs i frysen. När jag skulle börja med maten så hade vi glömt att ta fram köttfärs, så det blev snabbtining av den, sen så skalade jag all potatis satte på den på plattan.. men OJ det finns ingen mix till köttfärsen. Till ica här i sandarne igen.. men ingen mix finns att köpa, hem igen dra ihop egen slafs till färsen. MEN det blev för rinnigt, blandade i färsen när jag hade hällt bort lite vätska men dom blev inte bra ändå å smaklös. Tror inte man ska ha fryst köttfärs som snabbtinat. Men men summa summarum. all färs åkte ner i soporna sen stekte jag på äckliga färdigköttbullar åt min grabbs å jag blev utan mat. Därav fil. Men mätt blev jag å det var gott.

Ja nog om det. Jag tog mig för att cykla lite igår.. var helt slut efter 5 min och 2 km cykling. Herregud va man är kass.. men ska väl tillägga att jag hade rätt mkt motstånd men ändå. fy man får skämmas. Sen gjorde jag 25/25/25 situps. Jobbigt men rätt skönt. Glömde av att spänna nacken ibland så jag hade lite ont efteråt men men .. har lite magont idag.. ska göra 75 till om ett tag. Få se hur magen pallar det idag. Ska cykla åsså. Få se om jag klår gårdagens resultat.

Sen så vill jag säga att jag är skeptisk att äta/dricka sukralos såna ämnen som dom tillsätter istället för socker. Därför äter/dricker jag "vanlig" mat å dryck. MEN letar förstås ivrigt efter produkter med mindre socker fast utan tillsatt sötningsmedel.
Jag drack massa cola light när jag var med i VV för några år sen. Å då älskade jag det dessutom var det ju 0 points. Men nu håller jag mig till vanlig cola och max 2 glas per vecka fast dock på samma dag. Nåja. Nu ska jag kika på en film å cykla lite.. ha d gött
Tack för er alla som läser å peppar.. gulle er!!

1 kommentar:

Fr3gU sa...

Ja, det var ju synd på fikat, men man är bara människa. Du klarar ju att hålla dig de flesta andra dagar och inte proppar i dig 7 sorter på en gång. Det är det som räknas. Heja på!!