torsdag 16 april 2009

Hur mår vi då..

Jodå Thea fick tillbaka febern lite lite igår em.. så jag ringde till jobbet å sa att jag blir hemma en dag till ändå.. men på kvällen så hade hon ingen feber men hon fick en extra dag ledigt då så nu hoppas vi att hon är frisk nu.. hon har bara lite hosta inte alls snorig, undrar lite över varför hon har haft feber.. har varit på toppenhumör å ätit som vanligt.. förutom idag när hon knappt ätit nåt.. kanske ont i halsen..

Leo var ju på jouren. har fått droppar till ögonen och någon drickmedicin. ska ta ut den imorrn då vet jag vad dom heter. Men han har bara haft lite lite kli i ögonen sen i söndags.. skönt.. men enligt läkaren så finns det bara lite lite pollen här än å det är det som kommer med vinden söder ifrån.. så vi får sen hur det blir för lillgubben när pollen är som värst här. Ingen utredning blir det iallafall så länge han har dessa symptom för det står klart att det är pollen. Blir det för jobbigt så ska vi såklart få en utredning för att se om det är trädpollen eller gräspollen som är det värsta.. nåja vi får se.. just nu så mår han utmärkt. Var på dagis idag å lekte av sig lite.

Jag har ont i halsen som en tok helt plötsligt men hoppas det stannar med det
Pär är så där i sina ögon.. det är ju pollen på honom åsså antagligen. har två ögondroppsmediciner.
kram kram..
ps.glöm inte min viktblogg

å just det.. imorse när vi vaknade var det vitt vitt vitt ute... jäkla snö.. men nu är den borta igen.. blev lite rädd att det skulle blir hela dan för det snöade på förmiddan åsså..

3 kommentarer:

Cissi sa...

Nä usch vad tråkigt med snö. :(

MissyElliot sa...

Hua, stackas er som dras med sjukligheter igen.... Hoppas att det är något som försvinner fort nu och att ni får vara friska...

Snö, jag trodde att du skämtade. Här har det varit t-shirtväder idag med... (f'låt...)

ps. Tack för gratulationen...ds
kramiz och krya på er...

jayne sa...

hej på dej
Sjukdomar ... märkligt vad de kan hålla på läääänge... Vi har halva barngruppen sjuk på jobb.. och det har varit så länge.
SNÖÖÖÖ....????OJ....
Ha det gott...