måndag 14 april 2008

OEL eller LEO


Leo har skrivit sitt namn.. är det inte sött så säg.. härligt E.. det som ser ut som ett G var ett försök att börja igen med O men han bytte papper.


ser nu att jag haft 57 unika besökare idag. Det är nog rekord.. kanske beror på att Louise länkade till min sida från hennes blogg..

Men inga kommentarer tyvärr :-(

5 kommentarer:

ase sa...

Jag får så dåligt samvete när jag ser att du är inne hos mig och peppar mig jätteofta, och själv är jag urdålig på att lämna ett litet avtryck... Men jag uppskattar ditt stöd jättemycket! Och vilken söt signatur!!! Alva fyller 2 år om två veckor, och det ska bli så kul sen när hon börjar lära sig skriva och läsa. Du, förresten så tänkte jag fråga en grej om ditt andra kejsarsnitt. Fick du "tjata" dig till det eller godtog de din önskan direkt? Jag blev ju akutsnittad efter ett utdraget värkarbete där jag inte öppnade mig, vattnet gick på fredagen och hon föddes på tisdagen efter, så jag känner ju att OM det blir fler barn så MÅSTE jag få kejsarsnitt. Men samtidigt har man ju hört om att det kan vara svårt att bli beviljad det. Hur var det för dig?

Malin sa...

Va fint han skrivit, stora killen.

batgirl sa...

Hej på dig!
Jag vet ju att du gillar att läsa böcker, och nu är det så att min syster har precis börjat blogga och vill inbjuda till en bokcirkel. Och då tänkte jag faktiskt på dig...Är det fler som kanske är intresserade?
Hennes blogg; www.bubblancina@blogspot.com
Vad gulligt Leo har skrivit :)
Ha én bra dag!
Kram

Cornelia sa...

Hej du, nuuuu när jag tänkte komma tillbaka till denna underbara bloggvärld och vara bra på att skriva och peppa igen så skickar jobbet iväg mig på 3 dagars icke planerad utbildning, suck min värld rasar... nä så illa är det inte... men nästan nu är jag i alla fall här och läser lite hur du har det och skickar lite pepp
Kram
Cornelia

Anonym sa...

gulligt :')