måndag 16 mars 2009

Stockholmsresan.. den underbara

Den startade ju på lördagsmorgonen när tåget avgick 7.30..
2 timmar på tåg, me bra bok, sova på älsklingens axel å hålla händer.. gud det gör man inte ofta med denna helg har varit full av hålla handen.. så där mysigt som man gör ofta när man är nyförälskad.. ♥
Vi kom till stockholm halv tio och hotellet låg precis brevid centralen.
Vi hade inget rum att få just då men lämnade in väskan och gick ner på stan. gick i gamla stan å kikade in i massa små gulliga affärer, var även på drottninggatan en sväng. Sen gick vi på Pizza hut å käkade lunch å tog en öl. bara den känslan att sitta å käka utan barn. i lugn å ro gärna nån timme eller så.. å en öl på det gör saken bara bättre... ME LIKE A LOT!!
var inte alls avis på alla som kom in med barnvagnar å barn. visst saknade vi barnen fast inte förrän på söndagen tror jag för på lördan var det bara vi å vi.
Vi gick tillbaka till hotellet å fick vårat rum. Jättefint, lite lyxigt med vissa grejer, gissa om jag använde morgonrocken å tofflorna hihi.. det var en lyxkänsla. Vi la oss å myste i flera timmar.. att ligga på Pärs axel å slötitta på tv var underbart..
Vid 18 tiden träffade vi Pärs bror m familj å käkade med dom.. det blev kinamat.. ganska gott men jag hade velat ätit på nåt lite mer exklusivare ställe men men.. kul att få träffa dom. blir så sällan. Sen följde Anders oss å tog en öl på en pub å satt å snackade. Efter det åkte han hem å vi gick till hotellrummet. Myste ner oss i sängen. hade lite ont i magen så vi somnade snabbt.. sov vid 22.30 å vaknade vid halv tio tiden...
tog en underbar dusch å kröp ner i sängen igen.. sen frukost kl 10.. Å gud sååååå gott..ljuvlig frukost.. mums...
Mycket folk dock..
åter till rummet å pyste i sängen till 11.45 då det var dags att checka ut..
Gick i affärer.. pär handlade jeans och skärp, hittade skor till Thea som hon får när hon fyller, lite ballonger å ljus till kalaset på lördag å söndag.
Vi lunchade lite tacos å sen gick tåget 14.30. 2 timmar på tåg igen.. sen hem till våra gullungar..
Underbart är kort men ack så underbart det var. Vi fick en liten nytändning känns det som.. det är svårt i vardagen.. så det behövde vi.. en hel helg utan att jag kände mig irriterad på nåt.. HÄRLIGT HÄRLIGT!!!
Har inte så många bilder.. men lägger in de jag har...

1 kommentar:

Anonym sa...

Det där lät som en underbar kärlekshelg!!! Det behövs verkligen ibland. Vad skönt att du kan erkänna att du inte längtade efter barnen på lördagen utan hade den verkligen för din och Pärs skull!!!
Kram