onsdag 18 mars 2009

Solen

SOLEN LYSER HIMLEN ÄR BLÅ.. VA DET ÄR SKÖNT ATT LEVA DÅ...
HÖGT I TOPP GÅR ALLAS HUMÖR Å DE E DE SOM SUSEN GÖR!!!!!!

myspace comments
Smile MySpace Comments
På eftermiddan idag hade vi bara byxor å fleecetröja.. alltså inte överdragsbyxor eller värre täckbyxor å ingen jacka å vanter... HÄRLIGT

nu har jag fullt upp.. imorrn ska det städas inför kalasandet i helgen.. sen på fredag efter jobbet ska det bakas det sista..
På lördag blir Leo 4 år å då är det släktkalas hela dan.. Thea firar vi på samma dag fast hon fyller nästa fredag å blir då 2 år... sen på söndag har Leo sitt barnkalas.. än så länge har 5 barn tackat ja.. vi väntar på svar från 3 st till.. får se hur många det blir..
Allt är bra.. thea lite olik sig idag på em. hon ville inte ha banan till mellis. inte nåt smörgåskex som hon vanligtvis älskar.. å ingen lasagne.. sen sista skrällen.. hon åt inte upp vällingen .. åt lite mer än halva bara.. hmm.. ingen feber iallafall.. får se om hon är dunderförkyld imorrn.. eller så visar hon inget utan var inte sugen men det verkar inte troligt för det var så många timmar som hon inte åt på...
vi väntar å ser...
kram kram

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tråkigt om hos ska bli sjuk nu i helgen, när ni ska ha kalas.
Hoppas att hon kryar på sig...

Kram Nettan i Hälsingland.

jempa sa...

Jag o pelle kommer ju men det visste du va?Hoppas lillfröken klarar sig.Alfred är inte alls piggelin,riktigt krasslig.Tompa kom hem idag så det var skönt efter att enbart ha sovit drygt 5 timmar på två nätter...zzzzz.Hörs!Kram kram

Anonym sa...

Hon äter Oatlys glass för den är fri från soya också. Den är havrebaserad. Men den kan jag ta med för det är så mycket kvar i den. =) Hon äter ju inte så mycket glass. =)

Anonym sa...

Jaa, det är en praktikplats. Men på fredag skickar jag in mina papper :) så då får vi hoppas att det händer lite saker :)

Anonym sa...

Usch inte sjuk nu,,,,
Visst är det härligt med VÅR.... här skiner solen (redan) och fåglarna kvittrar. Barnen på jobb är till sig för blommorna börjar titta fram... (ja jag är också glad för det!!).
Maken har gått till jobb, men sonen stannar hemma idag.
Hoppas det blir en lugn dag idag... man kan ju hoppas.
Ha det bra.