tisdag 13 maj 2008

Prickig korv, får man bete sig hur som helst om man jobbat på jouren...

Ja det kan man nog kalla Thea.. har knäppt några kort men dom blev inte så bra så det kommer fler imorgon.. lägger in ett idag..
Thea med sina koppor.. det här var imorse.. hon har fått fler på magen å ryggen är som en kullerstensgata... hua... hon har massor på huvudet åsså.. benen har klarat sig bra än så länge å armarna är på G..


Inatt hade vi förhoppningsvis den sämsta natten.. sov bara några få timmar.. Thea vill sova utan blöja å kläder å det var det enda sättet hon somnade på. Så jag var tvungen att hålla mig vaken tills hon somnat ordentligt å sen sätta på henne blöja igen. Men på något konstigt vis så var jag pigg varje gång å man kan ju inte vara arg heller eller irriterad för hon har ju ett giltigt skäl att vara ledsen å gnällig.. det kliade på bra i blöjregionerna.. hon har ca 30 st i ljumskarna.. hua..det ser riktigt läbbigt ut..
Några av kopporna har börjat torka men det är många fler på gång som ska ploppa upp...
Men jag hoppas natten inatt blir lite bättre för lillgumman. hon sov nästan inget på dan idag heller..


Ja va säger man mer.. hmm jo vi ringde jouren för att få något mot kliandet å eftersom hälsocentralen hade stängt för dagen å rådgivningen är stängt pga strejk så återstår ju bara jouren.. å hej å hå vilken utskällning jag fick.. men efter mkt om å men så skulle hon höra om det var någon läkare som ville skriva ut nåt..men hon kunde inte lova nåt. sen la hon till: du ringer inte hit en gång till för det här inte någon rådgivning men det var ju inte det jag ville utan ville ha ett recept..
är bara så himla arg för allt det här men dom ringde halv 8 å då fick vi hämta Tavigyl. så nu har vi om det blir jobbigt åsså finns om och när Leo får kopporna..
Ja Leo å Pär å nyklippta iallafall..kort på Leo kommer imorrn.. Leo fick droppar till sina ögon som kliar av pollen.. så nu hoppas vi det blir bra..

kram till er alla
OBS!! Glöm inte att hjälpa mig att komma vidare i tävlingen... läs förra inlägget

5 kommentarer:

Malin sa...

Men ojojoj, det är fullt upp med andra ord. Stackars lilla Thea som har så många koppor. Ussa, vad det ska klia. Och Leo då, har han oxå fått pollen. Fy, det är ju så synd om knattarna. Man önskar ju att man hellre hade allergin själv än att de ska ha den. Neo är så toktäppt i näsan att han får sätta sig upp i sängen på nätterna för att kunna andas och ger vi inte droppar 4 ggr per dag kliar han som en tok i ögonen. Måtte pollensäsongen snart vara över.
Hoppas ni får en bättre natt inatt och att Thea blir frisk snart.
Kram kram till er

MissyElliot sa...

Stackars liten!
Hoppas att det går över fort...

kramiz

Malin sa...

Hoppas ni får en lungn natt och att Thea kryar på sig snart.
Kram

indira sa...

Hej stackarn du ska se att det går bra snart men förstår att det kliar, mina hade vk för ett par månader sen och jag hade potatismjöl på dem och det lindrar en del, ett tips! Och du måste tuta när du åker förbi så jag får vinka så du inte tror jag e stram
;0). Kram

Anonym sa...

Stackars liiten :'(