fredag 16 maj 2008

Lek, kalas å pirater

Idag vaknade vi halv 7 å gick upp å myste lite framför tv:n. Har haft storbråk med Leo för tredje dagen i rad för att få honom att ta sina ögondroppar mot pollen. Det tar på orken kan jag lova. Men efter mycket om å men å alla dvdfilmer borttagna så gick det. Å nu på kvällen gick det på ca 5 min utan bråka. SKÖNT!!Hoppas på lika bra imorrn.
Idag skulle det vara brandskyddskoll av sotaren någon gång mellan 9 och 11. Kvart i 11 gav jag upp å skrev en lapp att vi var tvungen att åka å precis när vi skulle åka kom han så då slapp han ringa å kolla vart nyckeln skulle ligga. Vi åkte till jenny å grabbsen. Alfred sov när vi kom dit.. Thea åt mat å grabbarna busade. Sen la jag Thea å vi andra åt lunch. Sen blev det mera bus med en del gnäll å så men det var trötta killar. Alfred vaknade innan vi åt å Thea vaknade ganska snabbt med somnade om som tur var. Leo å Pelle gick ut en sväng men det var lite kallt så det var inte heller så kul. När Thea vaknade åkte vi till min farmor å fikade lite. Hade med fina blommor till henne.
Hämtade Pär på jobbet sen hem å göra mat.
Massa lek å bus här hemma å nu sover båda gott. Hockey väntar ikväll om jag orkar vara vaken å imorrn är det Kalas hos Pelle som fyller 3 år den 21:a maj. Så det blir nog lugnt på fm här hemma å lite sovning innan vi åker dit.

Det har blivit dåligt med motion denna vecka typ 35 min rask promenad varje dag utom idag.. så om inte Leo blir sjuk nu så ska jag skärpa mig ordentligt till veckan..
vågen visade stilla idag.... +-0,0
Så här ser Thea ut nu när kopporna har torkat i ansiktetLeo ska på piratfest på dagis nästa onsdag å har lånat hem lite piratgrejer av min systerMamma å sonThea gillar stooora knivenJa man ska ha ögonlapp åsså jaProvar nya Me and I tröjorna Matchar bra eller hur


Ha en trevlig helg.. stor kram till er alla

6 kommentarer:

MissyElliot sa...

Så fina tröjor!
Jag tycker det är så gulligt när man kan matcha lite...
:-)
Skönt att höra att Thea är bättre...
Ha en go lördag!

Anonym sa...

Kläderna jag har rensat ut är nog för stora för dig tror jag. Du vet jag drog stl 46/48 förut så det är mest dessa kläder jag har rensat ut. Annars hade jag gärna skickat lite till dig, men som sagt - de är nog för stora.

Anonym sa...

Tjo!! Hoppas lill tjejen blivit bättre...Fina tröjor hade dom fått också, jag var på ett sånt party jag också och ville nästan köpa rått klänningen till mig själv..

Kram Evelina....

MissyElliot sa...

Nu gör jag något jag inte brukar.
Jag fiskar efter röster.
Snälla, hjälp mig genom att rösta här:
http://www.metrobloggen.se/sparsmart
Tackeli-tack!

MissyElliot sa...

Tack så jättemycket för din röst!
Gulle-du!
:-)

Anonym sa...

Hej :)
Hoppas du får en jättebra dag!