söndag 4 maj 2008

Helgen till ända...

på fredan så åkte vi till e-center.. gick runt på dollarstor en sväng sen på barnens hus... sen blev det McDonalds.. Å Leo åt ett helt happy meal med kyckling nuggets å strips.. det har nog aldrig hänt förut.. åsså var det enligt honom själv en monstertruck i present.. å gissa om killen blev glad...!!!
Leo med sin nya bil, åh vems hand kan det vara som smyger sig in i bilden???Jo det var Lillasysters hand, hon blev så lycklig av en strips, vill tillägga att hon åt en burkmat så hon äter inte McDonaldsmat som en måltid.Gissa om Thea gillade deras McFlurry med smarties.. Leo älskade den!!
på em var vi ute en sväng sen hämtade vi Pär på jobbet. Åkte sen hem å gjorde egen pizza.. mumsigt.. filmkväll för oss vuxna

på lördan så var det Återvändardagarna här i Söderhamn så vi tog en sväng till stan efter lunchen, mycket folk men när vi var där hände det inte så mkt, barnen fick en varsin ballong sen köpte vi lördagsgodis å glass å gick upp till svärmor å svärfar.
Dit kom även Anita (pärs morbrors fru) och barnen fick försenade födelsedagspresenter. Leo fick snygga badshorts/shorts och Thea fick en så söt tröja som Anita stickat. Supertack till Anita för dom presenterna. Barnen busade på där å vi tog det lugnt åkte sen hem å grillade korv å myste på. Åt på altanen.. härligt.. nu är det väl snart sommar va...

idag har vi varit ute mycket, tagit bort en stor sandhög, krattat, tagit bort lövhögar, renast rabatterna som var kvar, gungat, lekt i sandlådan, cyklat en sväng. Åsså har vi busat massor inne. Ätit nachos. Nu har jag strykit 1000 kg tvätt så nu är det avklarat.. barnen sover å imorrn är det måndag igen.
Då har vi bil å ska åka till Anita på öppna förskolan om inte nåt annat dyker upp.
Ha d så gött

å för er som har småttingar kika in på mina auktioner på tradera HÄR

den som är nyfiken får åsså kika in förstås... det kommer läggas ut mera kläder ikväll å imorrn troligtvis..

KRAM till er alla

2 kommentarer:

indira sa...

Ni verkar ha haft en jätteskön helg, hoppas vi får fint denna vecka med! Ni får ha en skön dag! Kram

MissyElliot sa...

Vaddå? Vad är det för fel på en McDonaldsmåltid. Ska tala om att jag var med pojkarna på Max igår och Minimannen åt hamburgare strips och drack Cola till middag!
*fniss*
Jag tycker det är helt ok, så länge det bara händer ibland...
:-)
Ser ut som om ni haft en mysig dag.
kramiz