onsdag 28 maj 2008

Bättre

Ja då har det blivit onsdag kväll.. å undra vad vi har gjort idag då??!! Jo vi har varit på kalas!!! Tro´t eller ej.. Barnens farfar fyllde 65år idag. Så dit är man ju välkommen även fast killen har prickar..
Igår var inte en kul dag för Leo, hade hög feber å klåda, inget tålamod å massor med koppor i mun å svalj så han åt inget på hela dan utom på kvällen då han fick i sig välling. Han kom in till oss vid midnatt å sov oroligt till halv 6 imorse. Vi är glada att det finns mediciner annars hade nog inte gårdagen varit så kul för nån av oss.
Men idag var det bättre, har ätit alla mål även om det är små portioner så äter han iallafall.
vi har varit ute 2 timmar på fm i härliga solen.. båda barnen lekte på ute å hade kul, Leo lekte ta med mig å sprang massor så man kan lugnt säga att han mådde bra idag. Visst lite klåda å lite feber på em men han var ändå pigg som en lärka. Sov en sväng i vagnen efter lunch likaså Thea.. fast hon sov nästan 2 timmar. Sen åkte vi till svärfar å myste på där, fick smörgåstårta. Gott.
Vi får se hur natten blir här men det känns som om det går åt rätt håll nu. Ska knäppa nya kort imorgon. Han var för trött ikväll. Han fick fler på benen i natt, så vattkoppern gick hårt åt honom. MEN nu så slipper båda han å Thea få det när dom blir större. Skönt!!
Imorrn kommer Malin m familj hem från Tunisen om dom inte är prickiga åsså förstås för då får dom väl inte flyga hem. Men jag hoppas dom har klarat sig.

Nu ska jag snart sova. Imorrn å fredag blir en hemmadag bara så om ni bara är hemma å har tråkigt så kom gärna å hälsa på..
Kramelikram till er alla.

Inga kommentarer: