torsdag 9 oktober 2008

Mysig dag+ en ursäktadag

Idag var Thea feberfri nästan hela dan.. hade lite ökat nu ikväll men bara till 37.8 så det är nog helt borta imorrn hoppas jag.
jag å Thea vaknade kvart i 6 när Pär åkte.. myste i soffan å kollade på Madicken.. ÅH Ja Thea älska Dicken.. som hon säger..
Leo vaknade halv 7. Thea åt välling till frukost idag å Leo sin vanliga fil å macka.
Hon somnade i mitt knä halv 10 å sov till 11 å då passade jag å Leo på att mysa lite. Läsa bok å spela lite spel.
Vi åt lunch å sen åkte vi till svärmor å svärfar några timmar.
Sen blev det handling på Lidl å sen liten titt å barnens hus.

Det har hänt lite saker idag..
NR1. När vi skulle åka från svärmor så öppnad Leo dörren för mkt så den fastnade på en annan. stängde dörren å kollade skadan. Det var grönt från vår bil å en buckla. Jag skrev en lapp med namn å telefonnr men än har ingen ringt.. konstigt.. Men men...

NR2. Vi köpte lördagsgodis på barnens hus å då lyckades nog Thea äta upp säkert 10 godisar.. så jag bad om ursäkt men sa att hon fick lägga på några kr.. men nä det är ok gör inget.. Ok tack för det sa jag..

NR3. Vi går ut från barnens hus å innan man går ut för sista dörrarna finns rutschkana, ett tåg man lägger en femma i å får en åktur mm.. vi lekte lite där innan vi skulle åka hemåt.. Thea höll på ramla på rutschkanan å får tag i en tyg med reklam för Lego som hände i fönstret.. snöret gick av å då får jag gå in å be om ursäkt å säga att den gått sönder..
Hände lite idag alltså...

Nu ska jag ut å gå med Malin KRAM

5 kommentarer:

Madelaine sa...

Hehehe, jag kommer bara ihåg dem för att jag vaknar och är uppe och kissar hela tiden ju!! ;) Drömmer alltid knasigt men nu sen jag blev gravid är det galet!! Vilken händelserik dag du haft idag..;)

Cissi sa...

Hahaha!

Låter som en minnesrik dag. :)

Malin sa...

Men ojojoj vilken dag :) Du är så duktig som kämpar på. Och 30-årsdagen närmar sig. Skönt att Thea börjar bli bättre. Neo ska få gå på dagis imorron för han är bättre. Ha en skön fredag! Kram

Cinsaga sa...

Hi, hi - låter som när vi är ute och far

Marie sa...

Du måste vara en underbar människa!! Lägger lapp med namn o nummer så dom kan höra av sig. Fram med fler såna som DU!!!
Kram