torsdag 16 oktober 2008

Städ, troll å Imorrn smäller det...

Japp då blir man 30 år då.. pang sa det bara så är man framme vid 17 oktober..
idag har varit en dag med späckat schema.. låg i sängen till halv 8. gick upp fixade barnen å sen frukost.. tog bilen till dagis för det öste ner ute... skönt att få ha bilen ibland.
Åkte hem å kollade lite på tv sen var det dags för storstädning av huset.. mamma kom å hjälpte till att göra fyllningen till tårtorna som ska garneras imorrn.. alltså smörgåstårtor..
jag städade på sen åt vi lunch, hämtade barnen kl 14.. där berättade dom att Thea sjungit hela blinka lilla stjärna på samlingen idag.. stolt mamma fast iofs har hon sjungit den hemma åsså men att hon även gör det på dagis.. STOLT som en tupp...mamma var med å hämtade barnen å det var Leo så nöjd över.. thea var lite på tvären så hon ville ingenting...
väl hemma åt vi mellis å donade lite.. sen skjutsade vi hem mamma å hämtade Pär på jobbet..
det mesta är klart inför kalaset imorrn.. ska stryka lite tvätt å duscha sen så....
Jag å Leo är nyss hemkomna från skogen. Satt en lapp på förskolan om gå till trollskogen.. å visst..vi packade ner varm choklad å kaviarmackor sen åkte vi iväg.. måååånga var det som kom dit.. det var fortfarande rätt ljust ute men det började på att skymma lite smått..
det var marschaller (stavas det så?) längs vägen å det var lååångt att gå.. fick bära Leo lite då å då. Vi mötte troll, bebistroll. spöken m tomteluvor och tomtar.. alla bjöd på trollgodis.. dvs russin.. mysigt tyckte Leo men inte läskigt.. fast i början tyckte han nog det... höll handen hårt..
Mysigt att göra lite annat.. Trollmor läste saga men var lite svår för de yngre barnen.. fikade å sen åkte vi hem.. han gick hela vägen hem å var så stolt över det.. nu sover barnen.. Leo hostar å hostar. hade krupp i natt.. men efter medicin blev det bra.. fick medicin ikväll å än så länge är det bara vanlig hosta.. ingen krupp få se hur det går.. han är ju så pigg på dagarna... nåja..
imorrn blir han ju hemma så jag får hålla riktig koll på hur hostan är på dagen åsså...
KRAM å go kväll på er alla

ps kort på frillan kommer men idag var jag som trasa eftersom det var städdag...
men jag har inte klippt mig nåt annorlunda utan lika som förra gången.. men det känns fräscht å få det klippt lite kortare igen.. växer som ogräs mitt hår...

4 kommentarer:

Cinsaga sa...

Vilken myseftermiddag i Trollskogen ! Passar på att säga GRATTIS redan nu *hurra, hurra, hurra*

Suzanne sa...

Jag kommer inte in på din blogg från jobbet gumman, så jag skickar den varmaste GRATTISKRAMEN redan ikväll till dig!
Jag ösnkar sååå att jag hade kunnat få krama dig live imorgon, men det kommer fler dagar vännen även om det inte är din födelsedag då!!

Jag önskar dig den bästa födelsedagen med många fina gratulationer o paket!!

Saknar dig massor!

KRAM

Ellie sa...

Bilden du har som header är ju så klockren! Ser så cool ut!

Marie sa...

Visst var det härligt med Trollkvällen?!! Du fick ju extra motion när du fick bära på Leo, hihi....
Kram