tisdag 28 oktober 2008

Jag vill jobba....

Har precis ringa arbetsförmedlingen å berättat hur läget ser ut, hur många jobb jag sökt och vilka svar jag fått från de jag sökt tidigare. Jättegullig tjej som verkligen bara ville hjälpa mig. Men vad gör man när det inte finns nåt
Vi har inte två bilar så jag kan inte söka till bemanningen
jobb på andra orter får jag inte för dom tar ju naturligtvis dom som bor på orten först.
Jag vill bara ut å jobba med det jag har utbildat mig till FÖRSKOLLÄRARE
Så fort jag la på telefonen så började tårarna rinna som vanligt då när jag tänker på jobb. Just nu känns det så hopplöst.. är så less på att gå hemma, ha dålig ekonomi och inte få jobba.
FRUSTRERAD Å ledsen...

7 kommentarer:

ase sa...

Jag förstår att det känns jobbigt att inte få jobb när man verkligen vill ut och jobba -själv höll jag på att bli galen till och med när jag var hemma och var mammaledig, så jag ryckte in och började jobba extra redan när Alva var 7 månader... Men jag jobbar ju inom handeln, och där kan man ju få jobba i stort sett hur mycket man vill, om man bara kan ställa upp på obekväma arbetstider. Vad jobbar din kille med då? Kan du inte ens få stå på inringning, typ? Usch, jag lider med dig! Men det finns nog jobb till dig också där ute - den som väntar på nåt gott, vet du :-)

Cornelia sa...

Åh vännen, va trist. Önskar jag kunde trolla fram ett jobb till dig...
Kram och pepp
Cornelia

Mama Mad sa...

Efter regn kommer solsken! Ditt jobb finns därute..Förstår att det är mög att gå och vänta! Trust me I know och pengar är helvete..hatar pengar! Dem skapar bara problem!!

Ska slänga upp några bilder snart i bloggen från förbättringen..;)
Allt okej annars?? kramar

Evelina sa...

Åhh stackare lider med dig!!! Hade turen att få fast tjänst förra året, men jäklar vad många år det tog...Trodde det var brist på förskollärare men inte i våra kommuner verkar det som. Hur långt har du till Bollnäs??? Kanske är hemskt långt? Brukar vara mkt förskollärar tjänster ut där....Håller alla tummar jag har för dig!!! Kram kram

jayne sa...

Men var bor du? Det är ju ont om förskollärare???!!!!
Jag är det själv och här finns det hur många jobb som helst...
Förstår att du vill jobba och klart med det du är utbildad till!!!
Hoppas det ordnar sig!!!!Bra motionerat!!!

jayne sa...

Usch... förstår dina tankar!!!
Jag har just nu ett jobba där jag varit sedan 1994... men har nu läst till förskollärare på distans, klar i julas... så nu funderar jag på nytt jobb. Men då blir man plötsligt kräsen, man vet vad man har.
Så... jag får se... dyker väl upp ngt en dag...
Hoppas det gör dte för dig med!!!

Cissi sa...

Usch vad tråkigt. Känner med dig.

Varma kramar!