torsdag 2 oktober 2008

Crapdag...

Jag har inte mått så bra idag pga min förkylning.. Leo har nu fått ögoninflammation åsså så det blir inget dagis imorrn.. jag som skulle söka massa jobb men men får sätta mig nu å ta dom som är slutdatum imorrn å i helgen. Inte så kul men vad gör man.
Vi hade bil idag .å det har regnat nonstop hela dagen... hur kan det regna så mycket???!!!
Var på barnens hus på förmiddan å Leo fick önska sig saker av tomten å listan blev lång..Nu har vi lite tips iallafall till släkten. Men lite får vi sålla bort som är för dyrt å sånt som egentligen bara är skitgrejer.
Hittade lite åt Thea men det är svårare, hon har ju så mkt efter Leo.. blir nog mest pengar där tror jag. annars är ju kläder alltid bra. Vi får se.. ska skriva en lista.
Vi åkte hem å åt lunch sen åkte vi på ica å vidare till stackars Oscar som nu fått vattkoppor. Vi lämnade vår tavegyl åt honom mot ev klåda. Han fick första pricken idag å hade rätt många när vi var där. Å JA våra barn har haft det... dom som följt min blogg vet det. Två smakprov på hur det kan se ut.. Theas mageÅ Leos rygg.. hade för mig att Thea hade fler men nu har jag kikat igenom korten så var Leo värre...
Vi var iallfall hos dom ett bra tag å barnen lekte på bra.. Åkte hem fixade middag men jag hade ingen aptit.. ska äta lite fil nu..
Busat på på kvällen å Leo somnade snällt själv i sin säng. vilket han inte gjorde när Pär ska lägga honom.. så nu blir det jag ett tag framöver tills vi fått det till en vana sen får han sova med Pär igen.
Nu måste jag ta itu med jobbsök...
Kram på er å trevlig kväll

4 kommentarer:

Madelaine sa...

Jag har aldrig haft vattenkoppor, iaf inte enligt min mamma. Kanske hade en liten koppa någonstans som ingen märkte! Ja julen är underbar! Vi köpte julklappar i Ullared. Så vi har typ inga kvar..;) Ute i god tid hehe..Japp den 9 är vi beräknade..Gick du över tiden när du var gravid?? hur va din graviditeter?? Kramar

madelaine sa...

Hur känns det att ha förlöst båda med snitt? Hade du velat uppleva en vaginal förlossning? Skönt att du mått så bra under dina graviditeter! Jag känner likadant, foglossningarna står jag liksom ut med! Du får krya på dig! Jobbigt med förkylningar! Mycket sånt när man har barn?? Eller har du blivit härdad?? Kramar

MissyElliot sa...

Åh, envisa sjukdomar...*morrar*
Hoppas att ni blir bättre.

(Hade nästan glömt bort hur många koppor Leo hade. Han såg ut precis som min Stora lilla kille. Tur att de haft det, så behöver vi inte bekymra oss....he he he..)

kramiz

Cissi sa...

Julklappar, åh, vad duktig du är som tänker på det redan!

Hoppas att ni får en trevlig helg!

Kram