torsdag 25 juni 2009

vaaaaaarmt

gud va härligt.. Jag älskar solen.. underbart skönt.. vi hade 22 grader kl 19..i skuggan.. underbart som sagt..
idag var det jobb till 13.30 sen hämta gullungarna å åka buss till stan.. mötte syrran, gick till pappa å hämtade min cykel.. sen kom Pär å hämtade barnen på stan när dom smaskade på en varsin glass i solen. jag å syrran spenderade 1½ timme på stan å letade kläder åt henne till hennes pappas begravning i morrn..
sen åkte vi hem med min cykel å kebaktallrik till hela familjen..

imorrn ska jag ta ut lite komp tid så jag jobbar bara från 7.30-9.30 härligt så barnen följer med mig till jobbet å leker med barnen där.. sen är det så typiskt att vi inte har bil så vi kan inte åka å bada.. måste försöka fixa det på nåt vis.. men jag vet inte hur.. hmmm...
vi får väl bada här hemma imorrn..tyvärr har poolen gått sönder den understa ringen man blåser upp med luft är tom just nu men det går ju ändå... ja vi får se hur det går imorrn..
så imorrn 9.30 gör vi helg.. sen är det jobb 1 vecka till innan pär får sin semster i 3 veckor å jag ska stämpla in på arbetsförmedlingen.. suck suck suck.. men ska försöka njuta ändå å ska in å jobba igen en vecka v.30.. så två veckor har vi tillsammans här hemma..
nog om det nu..
jag ska duscha å lägga mig å sängen.. kramen

2 kommentarer:

Mad sa...

Hindersprövning gör man innan man gifter sig hos skatteverket för att man ska kolla att man inte är gift eller syskon..hahaha..tänk om man hade fått tillbaka ett brev..Sorry ni är syskon så ni kan inte vigas;)

MissyElliot sa...

Visst är det helt underbart med värmen nu....Vi bara myser runt hela dagarna...
kramiz och hoppas att ni får en mysig dag och kan komma iväg och bada...