tisdag 9 juni 2009

Fick några frågor..

av min bloggvän Madelaine..
tar mitt liv just nu så kanske du får lite svar..

JOBB: Jag har jobb till 3 juli.. sen ska jag hoppa in å jobba där v 30. har sökt ett heltidsvik här i kommun ca 15 min bort med bil. Hoppas på det. isåfall blir det från 3 aug - 30 juni så det vore guld det.. annars ser det väl lite mörkt ut på jobbfronten just nu..
jag trivs ju så bra på mitt nuvarande jobb så jag kommer sakna alla där otroligt mycket.

HUSET: Har vi kvar och kommer väl bli så i framtiden åsså tror jag.. blev bra sen barnen började dela rum.. får se hur vi gör när dom blir större.. då kan ju vi flytta upp... vi skulle vilja bygga ut men det kostar ju skjortan.
annat vi vill göra är att bygga stor altan.. riva mögligt garage och bygga carport med cykelförråd, ja sen annat som behövs att göra är att göra ny trapp in.. en i betong som är trasig nu... sen måste vi kitta och måla om alla fönster.. ja jag kan gå på i oändlighet känner jag..

EKONOMI: Hmm har ju varit så bra nu när vi jobbat heltid men blir det a-kassa igen för mig så är vi tillbaka på ruta 1 med att snåla på allt å vända på varenda krona.

FAMILJEN: Barnen växer så det knakar.. Leo har växtvärk ibland och Thea tror på man på utveckligen att hon är minst 3 år.. fast inte till längden dock.. hihi.. Pär har sin allergi som är upp å ner olika dagar.. jag håller på med vikten .. men annars mår vi hur bra som helst..
En hemlis.. ja jag hade köpte en gravtest förra veckan.. för trots p-piller trodde jag att jag var gravid.. hade känningar i brösten som i början på mina tidigare grav.. men nä det är borta nu å mensen lär väl komma på lördag som vanligt..(det var det jag gjorde ett kort inlägg på om förr som ingen fattade nåt av haha) Får se om vi nångång blir 5 i familjen men det tror jag inte... fast man kan aldrig veta heller. jag är ju bara snart 31 år...

Ja det var väl lite om hur vi har det just nu.. hoppas Madelaine att du är nöjd med det.. hihi.. kram kram

förresten så orkar jag inte läsa några bloggar idag heller.. inte igår heller så nu har jag 150 inlägg att läsa... tjo... men tar det imorrn kanske.. kram igen..

3 kommentarer:

Cissi sa...

Tråkigt med jobbet, men förhoppningsvis dyker det upp nåt annat där du kommer att trivas lika bra.

Hoppas att ni har en bra torsdag! Kramar Cissi

Cinsaga sa...

Lite sugna på en "trea" alltså ?
Åh, vad jag håller alla tummar för att det ordnar sig med jobb !!!
Kram

Mad sa...

Tack för svaren gumms! ;)
Ja jag kände mig hyfsat midsommarsnygg måste jag säga..

DU ÄR BÄST PÅ ATT KOMMENTERA!

vad som händer med bloggen och mig är ? tills vidare..