fredag 29 januari 2010

vägning 4.. suckar högt...

... och är besviken på mig själv.. +0,5 kg... säger inget utan jag kör nu på nytt efter två misslyckade veckor utan motivation..

Många har tipsat om viktväktarna.. å jag har varit med förut å gått ner 12 kg med hjälp av dom.. kruxet är att det inte finns här på orten längre och jag känner att nätvv är lite väl dyrt när man inte kan träffa andra å bli peppad genom att gå å väga sig å få lite coaching.. sen så tycker jag det är så krångligt att räkna.. så nej det blir inte min metod.. är lite inne på LCHF MEN jag kommer sakna bröd, ris, pasta å potatis..

Nä jag måste bli duktigare med motionen och låta bli kvällsmål igen.. vet ju att det funkar åsså..
Stegräknaren är på men kommer bara upp i ca 8000 per dag... som sagt måste bli bättre på motionen....
ha en bra dag..
kram

3 kommentarer:

Marie sa...

Om inte jag ser helt fel så har du ju faktiskt gått ner 1,2 kg den här månaden!! Snacka om bra gjort!!!
Kram

Lisa sa...

Äh kom igen! Det blir bättre!
Men jag VET hur skittråkigt det är när man sliter och det blir plus! Jag har bara minus ett kilo på alla dessa veckor. Hade hoppats på en 4-5 kilo mindre, men så blev det inte.
Jag har en tendens att ge upp men då kommer jag ju tillbaka till det här att jag inte gillar mig som jag ser ut nu. Så vad är alternativet?!!!

Känner igen mig i det du skrev häromdagen. Att "i morgon då jäklar...."
Jag har haft många sådana dagar de senaste åren.
Vet att det går! Jag har gått ner 8 kilo med hjälp av Aftonbladets Viktklubb. Så jag börjar undra om GI/LCHF är det som kan hjälpa mig gå ner de kilon jag vill. Tycker jag är SÅ duktig men resultatet låter vänta på sig. Jag VILL ju att GI skall vara min grej, men kanske mest för att jag vill kunna äta grädde, såser, choklad och ta ett glas rött. Tror att det blir för jobbigt annars. Det här skall ju vara "för resten av livet".

Vi får hålla ut! Snart måste det väl vara "vår tur"?!!!

Kram!

Katarina sa...

Åh jag känner igen mig så mycket det som du går igenom. Jag är 1.53 sm lång och väger 66.4 kg. Så även jag kämparmed att gå ner i vikt. Men det är svårt att komma igång. Lovar kika in och se hur det går för dig. Kanske du kan ge mig motivation och tips ;-) Ha en trevlig helg. *kram*