måndag 17 augusti 2009

Vill bara ge upp

Ett tag sen jag bloggade å det går åt skogen med allt känns det som.. har nyss ätit 50 g mjölkchoklad i ren frustration över att barnen är uppåt väggarna galen.. Tröstäta är det de jag gör??
blir så arg på mig själv.. jag ska iofs ut å gå om en stund om barnen håller sig lugn så Pär kan lägga dom själv. men det hjälper ju inte när man har tryckt i sig choklad som en galning..
igår var en riktigt moffadag..
åt pizza å smågodis.. men gott var det.. rörde mig dock inte mer än 1234 steg.. för vi sov till halv 12 sen bil till svärmor sen bil till Malin å där åt vi pizza sen bil hem, gick till syrran å det var ca 1000 steg det.. sen bil därifrån eftersom vi skulle låna den bilen..

Jag behöver alltså mer hjälp för att fixa detta.. är kanske i fel skede just nu för att ta tag i vikten.. trodde jag skulle fixa det.. första kilot gick ju så lätt...
jag är så besviken på mig själv och sitter faktiskt å gråter i detta nu för att jag inte har mer självdiciplin.. alla ni andra är ju så duktiga... fasen.. va less jag blir..

känns som om jag ska skita i det.. men va händer då jo flera kilon sätter sig på min kropp å mer att kämpa med när jag väl orkar... SUCK SUCK SUCK!!!

ah kul inlägg va.. NOT!!!
men kram å pepp på er andra iallafall

2 kommentarer:

Erica - Viktbloggen sa...

Men Helen nu ger du dig. Jag lägger din skiva på posten imorgon och då nedrans lovar du mig att du kör den. =) Så ska du se att kilona rasar. =) Jag tror på mig, hur många gånger du än misslyckas. Så det så :D

MissyElliot sa...

Åh, ge inte upp...Du är inte ensam om att ta steg bakåt och att inte få ordning på det hela... det händer oss alla.... det gäller bara att hitta rätt balans...
Håller alla tummar jag kan....Du fixar detta om du "hang in there"....
kramiz i massor