måndag 17 augusti 2009

Mina stöttepelare!!!

Tack för att ni finns å stöttar mig..Tack tack tack Missy Elliot och Erica!!!
Ni har fått en guldstjärna i himlen...
Erica jag väntar spänt på skivan.. men blev mera sugen på den andra nu när du skrivit om den.. men men.. kanske får låna den nån gång å prova.. kostar ju så lite att skicka menar jag.. men det då du känner att du inte vill göra det på ett par dagar förstås..
Det känns redan lite bättre både efter era senaste kommentarer och det jag nyss gjort.. stavgång i motionsspår.. upp å ner, ner å upp... osv.. härlig tur.. 5 km å jag gick 5 min snabbare denna gång..

Mina steg idag: 16780 st, 13,92 km, gjort av med 767 kcal och 47,5 g fett..

Planerad motion idag: 27 min rask promenad på lunchen i solen och nu 5 km stavgång i motionsspår, det tog idag 49 min (54 min förra gången då med syrran vid min sida)
det blev alltså 77 min sammanlagt och 9742 steg

Ja motionen har jag lyckats bra med idag tycker jag.. ska kolla hur många kalorier jag tryckte i mig när jag åt chokladen.. Hang on...
Hade visst ätit lite mer än halva men ca 350 kcal då ...

3 kommentarer:

Erica - Viktbloggen sa...

Åååh tack snälla du. =) Så som du har stöttat mig så =) Superduktigt gjort. Du har ju iaf förbrännt chokladen idag och det är väll det viktigaste. =) Hoppas den smakade bra ;) annars är det ju förgäves om den dessutom var äckligt.

Ja men absolut. Tänkte köra stenhårt med den nu i en vecka eller två sen kan du definitivt få låna den :D

ase sa...

Åh, vet inte vad jag ska skriva... Nya tag?!? Själv är jag förbannad mest hela tiden... finns ett lååååååååångt inlägg på min blogg.

Erica - Viktbloggen sa...

Jag har lagt din skiva på posten nu =D Den borde vara framme imorgon. Hela 30 kr gick kalaset på. =) Men det är det definitivt värt ;) Tack för peppet Helen. Hoppas verkligen jag vaknar på bättre humör imorgon =)

Kram kram