tisdag 7 juli 2009

tappade sugen..

det tråkiga regnvädret gjorde att vi alla tappat sugen att göra nåt.. kommer inte på nåt kul att gör alls... så vi har spenderat fm i soffan å en sväng lekandes i barnens rum. Thea har kissat på pottan två ggr å varit utan blöja sen kl 8.. det går framåt där... häromdag kom det på nr 1 å nr 2 ett antal gånger på golvet... inte lika trevligt.. men nu när hon vill måste vi passa på..
snart ska barnen äta lite plättar till lunch sen ska Thea sova en sväng.. Leo passar nog på att spela lite x-box då tror jag.

har kollat gröna lunds hemsida.. fanns lite sådär med karuseller för Leo han som börjar gilla med lite fart.. killen är ju lite kort men en del var från 100 cm.. å det är ju han nu.. vi får se hur vi gör om vi åker dit när vi är i sthlm eller hur vi gör.

Åh ja jag ska försöka blogga mer.. glömmer bort det helt enkelt men nu när det är sämre väder kanske jag bli bättre på det.. inga bilder idag dock...

kl 17 ska Leo få gå på bio för första gången. Det blir Ice Age 3 med pappa Pär.. jag å Thea får göra nåt annat här hemma.

kram kram

1 kommentar:

MissyElliot sa...

Jag har också funderat på att gå på den filmen med Elliot....Fast det är lite svårt för älsklingen jobbar kvällar nu och då vet jag inte vart jag ska göra av Minimannen...
*ler*

kramiz