onsdag 29 juli 2009

En mysig dag med barnen som slutade med feber

Vi vaknade vid 8 imorse och barnen gick upp å myste lite i soffan å tittade på tv.. jag kom upp lite senare och mös ner mig med dom..
Vi åt frukost.. Leo åt så lite så jag blev fundersam vad som var på gång men han var pigg som en mört så nä tänkte inte mer på det.
Vi tog en promenad till mitt gamla jobb.. eller ja Leo cyklade å vi tog vagnen. Där lekte dom lite med några dagiskompisar ett tag tills det blev lunchdags på förskolan. Då gick vi hem igen. Väl hemma så åt barnen plättar.. Leo åt lite dåligt igen.. ville kolla på film när Thea sov. När hon vaknat så gick vi till skogen å plockade blåbär.. åsså lite hallon på vår lilla buske. I skogen träffade vi Teo och Tuva som åsså var sugen på blåbär..
Vi gick hem å åt å smaskade..
Thea gillar bär hon
Brorsan me
Min tallrik... blåbär å hallon m mjölk.. mumma det
Sen blev tungorna blå... även längre ser det ut som.. gosh vilken tunga lilla Thea har...
Brorsans blå... lååånga tunga.. undrar vem dom har ärvt dom av...inte mig iallafall
När Pär kom hem så åkte vi till svärmor å svärfar för där var även Anders, Dahab och Jonathan.. alltså Pärs bror med familj som vi bodde hos i Sthlm i somras.
Leo var lite annorlunda och kändes varm.. var inte sugen på mycket alls. Nu är vi hemma å har tempat honom 39,3 hade han.. inte konstigt att han bara ville vara still hos farmor och farfar.. han som brukar vara mellan golv och tak. Lillgubben.. Hoppas det är bättre imorrn..
Nu ska jag lägga barnen sen blir det film för oss..
kram kram
ps.. om två dagar låser jag bloggen så maila mig på helen.wallstrom@soderhamn.com eller skriv en rad här å lämna din mail om du vill ha lösenordet..

3 kommentarer:

evelina sa...

Men hjälp....klart jag vill ha lösen...evelina._.mattsson@hotmail.com

MissyElliot sa...

Vilken myspysig dag. Snacka om blåa tungor...
*fnissar*
Synd att den skulle sluta i feber. Hoppas att febern är puts väck imorgon...

kramiz

ps. Visst har jag mailat dig...eller? ds

Suz sa...

Hoppas att Leo blir frisk snart!
Åsså för v år egen del hoppas jag att inte våra barn blir sjuka, tänkte på att han även var lite snorig innan och då ni var här.

Kram