lördag 18 juli 2009

En mysig dag, morfar, donat, Sundsvallresa snart..

Barnen vaknade kl 8 i morse.. Leo satt då på toa å ropade klar.. det är 9 av 10 ggr som han har torr blöja.. iofs behövde han torkhjälp i morse då han hade gjort nr 2. Men annars så kissar han det första han gör och är helt torr i blöjan.. (alltså nattetid.. han är ju blöjfri sen länge dagtid) det är att gå från att vi måste byta en gång när vi lägger oss för då är blöjan full.. till att nu inte ha kissat alls på hela natten.. skönt.. nu ska han snart lägga sig med bara kalsonger inatt.. hoppas han fixar det här nu vår stora kille. Han är så stolt att äntligen få prova utan blöja. Vi får väl se hur det går.

Idag har vi varit i pappas stuga i Långvind.. gick ner till badstranden men det blåste kallt var bara 18 grader ute.. 20 i vattnet men ingen ville bada så vi gick upp till stugan igen. Där grillade vi korv å myste.. Härligt att se Pappa med barnen. Det är så sällan dom träffas men dom vill sitta i knä på honom, busa rejält å bara berätta saker om semestern å så... Dom verkligen älskar sin morfar.. Får tårar i ögonen..
Tänk va han missar som inte träffar dom oftare.. Men tänker inte dra mer om det nu.

På em har vi bara varit hemma, tvättat, byggt med Lego, rensat bort lite gräs på gårdsplanen, fångat sniglar å en gräshoppa åsså ätit lördagsgodis.. å middag före det förstås..
en härlig dag helt enkelt..
jag tror jag säger som låten
- Ingen mår så bra som jag.. så borde hela livet va.....

Bara en ledig dag till sen ska jag jobba en vecka på mitt gamla jobb.. sen helg igen.. Sen börjar Pär jobba å jag å barnen drar förhoppningsvis till Suzanne i Sundsvall ett par dar.
Det ska bli så otroligt underbart kul att få träffas igen.. förra gången var det ju bara ca 30 min.. sen har vi bara haft kontakt på nätet å telefon. Ska bli kul att se hur barnen leker.. deras Ida är lika gammal som Leo så när som på ett par månader.. Å Oliwer föddes dagen efter Thea..
Jag längtar jättemycket å tycker det ska bli så mysigt.. Hoppas dom tycker lika..

ps.. nästa vecka kanske jag får veta om jag får jobbet på Lillbergets förskola... pirrigt värre!!!

3 kommentarer:

chili sa...

Fin blogg du har.Gullig header:)Vilken é din och resten av familjens favoritkaka?

frida sa...

sv; var roligt =) Håll utkik för mer info =)

MAD sa...

håller tummarna!!