söndag 2 november 2008

Kalashelg i text

Ja så kan helgen summeras...
I lördags klev jag upp med barnen vid 7.. frukost å sen massa lek. Var ute å lekte lite, åkte snowracer så Thea slog sin lilla näsa.. Hon ramlade av i en lite backe å skrapade sin lilla näsa på den isiga snön.. gjorde nog tokont för hon skrek högt å tårarna sprutade.
Men det gick över.. vi gick in å åt lunch. Thea sov å sen gjorde jag å barnen oss i ordning för kalas hos Oscar. Pär stannade hemma å snickrade lite på övervåningen.
Kalaset var skoj, Leo var lite småsur i början men efter lite fika släppte det. Alla barnen lekte på bra. Thea å Agnes höll sig nära varann, så som bakom gardiner i köket, på stolarn vid borde å smaskade på en varsin klubba, delade tåglåda mm
ja ni får se sen på bilder.
Leo å Oscar satte igång å byggde legohelikopterns som Oscar fick av oss. Vilket samarbete..
Om jag sätter den här så sätter du din där sen... hihi.. blir så stolt över att dom är så duktiga och inte bråkar om grejerna... härligt att se.
Vi åkte hem efter 2½ timme.. fick en fin blomma av Malin i försenad present.. gulligt att du tänker på mig vännen!!!
Åkte hem å gjorde middag sen blev det bus den sista tiden. Kollade på nya avsnitt av Dexter men jag envisades med att somna hela tiden... så jag måste kika om på dom känner jag..
Ja sen så vakande jag 23.30 å gick å la mig i sängen istället. Sov till 9 imorse... SKÖNT

Åkte till svärmor å svärfar vid 11. barnen åt lunch, Pär la Thea men somnade även han. När Thea vaknat åkte vi till mamma för att fira henne. Goooooood äppelpaj.. JA JAG VET men det gick inte.. tant röd kom i helgen å då blir jag ännu mer sugen å saker..
nåja.. efter lite firande där, hem å äta middag. sen var det dags för mig att åka iväg med syrran å hennes barn å bada. Dom skulle ta simmärken idag. var jättekul att få vara med. åkte å tankade först å WOW.. bensinpriset var 10.95... fick nästa full tank för 600 spänn... å det tycker man är billigt.. shit.. nåja.. billigare får det gärna bli.. har varit det för nån dag sen men vi missade det.. då kostade det nästa 10 kr.

Imorrn är det äntligen dags för Theas 1½ års kontroll.. har bokat om tiden massor av gånger så nu är det dags att se om hon vuxit nåt.. hihi.. fast det är ju dags för spruta åsså, inte lika kul förstås..

men nu är det snart dags att krypa ner under täcket å läsa en bra bok
kram

2 kommentarer:

Cinsaga sa...

Blåser lite förbyggande på lilla Thea.
Vilken kalashelg ni har haft !!!

Jessica sa...

Väldigt bar blogg du har:) Kolla gärna in min blogg. /Jessica, jessibell.blogg.se