tisdag 25 november 2008

Hur mår Thea???

Jodå rätt bra.. vill inte äta så mycket. har iofs druckit en pipmugg full med blåbärssoppa, ätit en isglasspinne, liten bit av ett digestivekex.. å ingen mer kräka... å det är väl hur skönt som helst.. hon sov nästan 2 timmar på lunchen å hon somnade på en gång nu ikväll.. får se hur natten blir om hon kommer vakna å kräkas eller vakna å vara hungrig eller rent utav sova hela natten..
vi får se..
Glad är vi iallafall att det kommer nu inte framåt en vecka för nästa helg ska jag å Pär till stockholm med Pärs jobb. Vi ska bo på Mornington hotell på Östermalm och gå å se -
Uggla, Rehborg och Ulvesson
"Vilse i välfärdshelvetet" på Circus Stockholm. sen blir det middag nånstans å antagligen en mysig pub eller dyl efteråt.. ska blir sååååå kul.. hoppas nu att om vi alla blir sjuka att vi är friska tills dess..

nu ska jag kika på sjukhuset.. KRAM

5 kommentarer:

ase sa...

Hoppas lilla tjejen mår bättre! Finns det något värre än när de små liven kräks? Jag och Alva var också ute och åkte pulka förut, och hon tycker att det är så himla roligt!
Nej, nu är klockan halv elva och det är dags att sussa! Ha det bra!

Cinsaga sa...

Åh, stackars lilla Thea ... Hoppas att det går över fort och hoppas verkligen att ni är friska nästa helg. Gud vad roligt !!!

Linruz sa...

Tråkigt med sjuklingar hemma. Men förhoppningsvis piggnar hon till till nästa vecka. Kram kram

jayne sa...

Ja du... man hinner knappt med alls... varken med sig själv eller med barnen..eller ja...
Just nu stressar julklappar mig... VAD ska jag köpa, NÄR..... huuuu

Cissi sa...

Åh, vad mysigt det låter med en helg på tu man hand! Kramar