onsdag 12 november 2008

Fortsatt feber :-(

Japp Thea hade 38.1 imorse.. lämnade Leo på dagis sen kl tio POFF febern var borta... men ikväll hade hon 38.8 igen.. så det blir till att vara hemma imorrn åsså för henne.
Vi var bara hemma när Leo var på dagis, målade med målarfärg, lekte lite i Leos rum, käkade lunch, thea sov å jag låg på soffan m lätt huvudvärk. Hämtade Leo, åkte till e-center å handlade lite.. kollade lite julklappar åså..
Vi skulle äta tjockpannkaka idag.. å hur gick det JO ÅT PIPAN.. först när jag blandade smeten blev den klumpig så jag silade den åsså i med lite mer mjöl.. in i ugnen.. åker på affärn för att köpa lingonsylt.. kommer hem å då har pannkakan varit inne i 20 min.. men bara på lampan.. den var varm på start 200 grader först.. jag satt på normal värme å sen har Thea varit där å vridit på knappen.. så det blev ingen pannkaka.. det blev pizza för grabbarna å kebab m ris för mig.. men jag var inte sugen.. åt bara lite kebab å sen en bit pizza. tur pär var hungrig för det blev bara en liten pizzabit över å igen kebab...
Så det var den middan.. blev så glad när jag fick posten idag... tack ÅSE för den boken.. jag ska läsa ut den jag läser nu sen blir det den.. häligt... OTROHETSDIETEN.. nån mer som läst den??
vad tyckte du? jag har bara hört bra om den.

Nu ska jag se klart Greys Anatomy.. hann blogga i reklamen tjo ho!!!!
kram

5 kommentarer:

ase sa...

Varsågod! Det är klart att jag inte vill ha några pengar för boken, bara kul att kunna glädja någon annan någon gång. Jag tyckte boken var skitbra!!!
Så du kollar också på Grey´s anatomy? Jag fullkomligt ÄLSKAR den serien, men jag klarar inte av att vänta 7 dagar mellan avsnitten, utan jag laddar ner dem och kollar på de amerikanska avsnitten. Då tränar man sin engelska också... Nu ikväll har jag sett avsnitt 1-3 på 5:e säsongen. Vart är de någonstans i handlingen på de svenska avsnitten?
Hoppas du och lilltjejen mår bättre! Kram!

Mama Mad sa...

Hoppas lillan blivit bättre idag..

Cissi sa...

Åh, det är så jobbigt med alla dessa reklampauser... :(
Men Grey´s var toppen igår. Skrattade så tårarna rann när Callie stod och berättade om sina sex- och kärleksbekymmer inför en oförstående och förvånad kollega...

Bilderna till bloggen hämtar jag gratis på http://www.yescomments.com/
Man kopierar bara koden under bilden och klistrar in där man vill ha den. Superenkelt!

Krya på er där hemma!

Kram

Josefin | Shadyblonde sa...

Sv: tack :)

Mama Mad sa...

Då är det på bättringsvägen iaf..=) Tråkigt med sjuka barn..Ja jag hoppas också på lite mer "normala" drömmar..;) hehe..men det är ganska roligt med galna drömmar..