måndag 30 november 2009

DÅLIGT HUMÖR

ja det är jag det i ett nötskal.. måste bero på att jag inte äter som jag ska utan trycker i mig massa gotta varje dag.. jag vet ju med mig att jag mår piss när jag gör så ändå fortsätter jag.. suckar...

Men men imorrn är det 1 december å barnen ska få öppna sina kalendrar.. härligt att se deras ögon som tindrar när dom är så nyfikna så doms spricker..

Igår fixade vi i ordning barnens adventsgranar som står fina i deras rum.
Ja det är det jag orkar med idag.. jag vet att jag är tråkig.. orkar inte att läsa bloggar heller.. hoppas ni finns kvar när jag hittar min ork och inspiration..

KRAM

5 kommentarer:

Mia sa...

Uh, jag känner precis likadant. Det blir en ond cirkel - man äter för att man mår dåligt, och så mår man dåligt för att man har ätit. Skärpning till oss båda ;)

Anna sa...

Åh vad jag känner igen mig.. Jag är också en sån som äter gotta varenda dag trots att jag mår dåligt av det efteråt..

chili sa...

Kyanis produkter vora kanske något för dej. En shot om dagen tex som innehåller alla de vitaminer, mineraler och antioxidanter som man behöver varje dag, eller varför inte deras omega3 med natruligt framtagna e vitaminer. Inget innehåller tillsatser eller e nummer. Helt naturligt och gott:) Jag äter me en massa gott varje dag men även 1 shot och mitt humör é topp även när det regnar:)

MissyElliot sa...

Skickar en massa styrkekramizar...
;-)

Trollmor sa...

jo men så där känner jag med i bland, det går upp och ner, jag lägger till dig i allafall på bloglovin

kram