torsdag 3 december 2009

hektisk dag

Började 6.30 imorse.. inga barn kom förrän 7.20 så vi kände oss lite ensamma där.. men sen blev det full fart...
Jag hade utvecklingssamtal 13.30 å det var en jättenöjd mamma som sa så många fina saker om oss så man blir tårögd.. härligt när man får höra att dom trivs å att vi gör ett jättebra jobb.
Efter det åkte jag å hämtade barnen mina på Snäckan, dom var redan påklädda å klar som jag bett om.. tack för det underbara Snäckan - Marie, Eta och Jocke.
Vi susade mot stan å sjukhuset.. iväg för att ta sprutan mot svinsjukan.. så nu är alla utom Pär vaccinerade. Thea satt i mitt knä å fick sprutan i låret.. när sköterskan stack tittade Thea surt på henne å sa : AAAAJEEEE.. sen darrade läppen å så sa hon.. det gör oooont.. men inga tårar eller gråt.. vår duktiga tjej..
jag tog sprutan före och det kändes knappt.. trodde det skulle göra jätteont.. jag hatar sprutor.. Leo gick det ju superbra för när han tog sin förut.. men nu så blev han lite ledsen å rädd när han tittade på när vi tog.. gubben.. det är inte lätt..
Men iallafall så är det gjort.. har skaffat barnvakt åt thea om hon skulle få feber tills imorrn.. jag börjar 8 å Pär slutar 12 så det blir så kort i så fall.. men vi hoppas hon klara sig..

Herregud 4 december imorrn.. va tiden springer iväg.. Pärs bror ringde igår å det blir inga julklappar på den sidan i år.. från syskona alltså.. det är bara att byta pengar tycker dom.. jo iofs men barnen älskar ju klapparna.. tror inte vi lägger mer pengar på våra för det.. onödigt tycker jag.. vi får väl se..tycker det är lite tråkigt men men vad gör man..

Nu ska vi se på film.. jag mår bättre iallafall.. inte på lika dåligt humör...
bilder kommer inom kort.. fast inte idag..
KRAM KRAM

2 kommentarer:

trollmor sa...

skönt att du känner dig bättre i dag!!
Våran Alva 1 1/2 år hon fick 40 graders feber av sprutan, sen gick det över rätt fort.

hoppas hon klarar sig utan febern.

Malin sa...

Hoppas ni håller er krya efter
sprutan. Har ni tråkigt i helgen får ni jätte gärna höra av er. Kram.