tisdag 17 november 2009

Sjuk Thea

Ja då är vi hemma å vabbar igen då.. hade det underbart i stockholm men det bloggar jag om lite senare..
Thea fick en tokstor blåsa på tungan i lördags så hon har ätit dåligt.. provar med en gel som heter aftamed.. det ska lägga sig som en hinna på blåsor i munnen så det inte gör lika ont och så ska det läka fortare.
Vi får se.. Vi sov till 8.45 imorse.. Leo åt en macka lite snabbt sen iväg till förskolan. Han ville vara med på deras lillmöte idag. å visst får han det.. roligare att vara där än hemma med en gnällig Thea.
Vi åkte hem och skulle äta frukost. Thea hade så trötta ben och orkade inte ens följa med in på förskolan.. Lillgumman, har inte ätit knappt nåt sen söndag em. Iallafall så ville hon ha fil å flingor men åt inget.. drickyoghurt i mugg med sugrör gick bra.. sen lät hon konstig å sen Swochish.... allt kom upp igen... Vet inte om det blev för mycket för magen. Hon satt sig i soffan en stund.. å nu har hon ätit många många majskrokar å druckit både vatten å mjölk. Ser piggare ut åsså. vi får väl se hur det här går.. Men en dag till blir vi hemma i alla fall..

Hoppas ni har en bra dag.. kram

2 kommentarer:

Cina sa...

Stackars lilla Thea ... Hoppas hon blir bättre snart !

VAB här också, det är väl liksom de tiderna nu. Pust .

Louise SA sa...

Åhhh Lilla Thea. Jag hoppas hon blir bra snart. De är inte lätt att vara sjuk när man är liten...Eller vuxen.
Men hon piggnar till snart ska du se.

Ja, min lilla överraskning ska bli skitskoj och spännande. Lite nervös också för att jag inte ska avslöja mig själv för vissa människor. Det är jättejobbigt. Men om en vecka så har jag berättat iaf!

Kraaam på dig och ta hand om dig!