onsdag 20 oktober 2010

En fullspäckad onsdag

Jag fick tofflor av mina gullungar när jag fyllde år men det var lite fel.. fel färg, fel storlek å fel toffel.. men men jag var å bytte idag å det blev dom här gosiga.. ME LIKE!! jag är kär!!

Men nog om dom godingarna.. idag blev en galen dag.. först jobb till 15.45 sen hämta mina darlingar.. åsså hem.. väl hemma var temperaturen inne på 17 grader.. brrrr... å kallare skulle det bli om det inte blev fixat..
fixkillen kom å kollade å det blev en ny fläkt i vår pelletsbrännare å det hade gått en säkring till elpatronen därav en kall natt i natt.. men nu så rullar det på å elementen är varma å vi har äntligen varmvatten igen..

men det som blev stressigt å galen var att vi tyckte inte att barnen skulle sova hemma i iskallt hur så istället för att svärmor å svärfar kom hit å la barnen när vi skulle på föräldramöte så fick dom åka hem till dom å sova där inatt.. tack ni är bäst!!
det blev mcdonaldsmat för dom då det var galet stressat då...
puss å hej sen hem å kolla läget med pannan i en minut sen fick jag åka ensam å mötet 18.00 - 20.00 för Pär måste vara hemma med fixarkillen.. stress stress MEN MEN nu är det klart å vi blir ca 1500 eller mer fattigare... det skulle vi ju lägga på bröllopet.. SUCK!!!!

Nä nu ska jag se klart på Berg flyttar in SEN GREY´S som jag spelar in!!

go kväll

2 kommentarer:

Olelsi/Nettan sa...

Vi kan ta varandra i hand då...och skämmas bägge två då. Ler..
Ja de växer härhemma så det knakar.
Min sambo har fått jobb så han jobbar i Gällivare (två veckor i sträck--hemma en vecka). Ohh vad jag längtar för på lördag kommer han igen.
Ha det så gött, lovar att titta in lite oftare. Tänkte på er idag så det var väll något och sen skriver du i min blogg...nu ikväll.

Kram Olelsi/Nettan i Hälsingland.

My sa...

vad fina ! allt bra?