måndag 14 mars 2011

Så arg...

Kan inte förstå hur arg Leo kan göra mig.. Men nu äntligen har han gett upp å lagt sig till ro men fan va han håller på... 6 år snart å det märks.. Kan reta gallfeber på mig här hemma... Jag har gråtit floder och det är första gången han blir arg istället för chockad när jag blir ledsen.. Sa åt mig att sluta... Fick förklara varför jag var ledsen osv... Har fått en bamsekram några pussar å ett förlåt från hjärtat nu men ändå så får jag så dåligt samvete när jag blir så arg... Man säger så tokiga saker när man är arg.... Nu vill jag bli glad men istället tittar jag på när dom föder bebisar på 5an så nu blir jag mer ledsen eftersom att Pär inte vill ha ett till barn så länge vi bor i detta hus... Men jag tror nog egentligen att han inte vill ha nåt mer alls....
Min längtan efter ett till barn är så stort...:-(


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

Carro sa...

hejsan. Nu har DU chansen att vinna blogsvar. Var med i min tävlig på min blogg och det enda du behöver skriva är att du är med.
Lycka till!
Kram Carro :)

Penny sa...

Ja i sådana lägan börjar jag antingen bara skratta, men oftast när vår minsta på snart 5 år bråkar med pappa, annars är det en riktig trotsålder ;)