lördag 22 december 2012

snart så...

Nu så är det klart.. bara städa badrummet kvar... knäcken blev gjord idag å sista klappen till barnen inhandlad med alla andra tusen på barnens hus.. kön som var lika lång som hela huset..
Smulan(katten ) har precis kommit på att det är mysigt att sova under granen gärna på en klapp åsså att snörena är mycket roliga att leka med på alla paketen..
inväntar att Leo ska somna så Pär kommer upp då ska jag åka till mamma å hämta vår skinka som hon så snällt kokat i år igen. Hoppas den är god.. provade Icas i år.

agendan för julafton i år blir annorlunda. Först grötfrukost som vanligt hos farfar. Sen vidare till Pärs mamma å fira lite snabbt sen snabbt hem å hjälpa mamma med maten hos oss.. Ja i år ska vi fira hemma med mamma å nästan alla systrarna mina. Hoppas att den ena med familj hinner komma en sväng på kvällen.
Förra året så bestämde vi att vi skulle fira hemma varesig vi fick fira själva med våra barn eller om någon ville komma hit.
Det var mysigt tyckte vi alla. Att inte flänga runt. iofs var vi till farfar på grötfrukosten men det är en väldigt mysig tradition.
Men nu har det blivit lite annorlunda med saker som hänt omkring oss så nu blire ett stopp till.. men bara i år nästa år så blir vi hemma igen efter gröten!!
Nu ska jag slappa lite i soffan
SEE YA!

Inga kommentarer: