söndag 29 januari 2012

jösses va tiden går..

Mmm den går å går.. men ändå för sakta.. längtar efter knodden i magen som sparkar så gott i magen varje dag. Var på Ultraljud den 11 januari där jag blev framflyttad till 16 juni. Så det blir väl kejsarsnitt nån gång runt den 7-8 juni kanske. Så nu är jag i v.21. 20+1 för att vara exakt.

Var jättenervös över UL eftersom det blev så mkt tok när Thea var i magen med massa UL å spec UL i uppsala å hjärtspecialist. Nu gick ju allt bra och Thea har ett fel som oftast växer ihop av sig själv annars så kan man leva med det.
Men iallafall så är det en knodd i magen som lever runt och mår utmärkt.
HÄR ÄR VÅRT UNDERVERK!


Annars så är vi lite sjuka.. jag har haft en hosta som har suttit i sen julafton mer eller mindre men just nu åkte jag på en till förkylning som gör hostan värre.. så less.. Pär är lika å Thea är snuvig. Men men vi hankar oss fram på nåt sätt ändå.
Helgen har vi spenderat mest åt att röja i huset men det blir ju aldrig klart.. men barnens rum klara iallafall.. 
Igår var vi hos bästa Malin med familj å åt god mat å snackade. åkte hem vid 22 tiden då var barnen rätt trötta.. vi som har barn som vaknar tidigt även på helgerna. hmmm

I julklapp av älsklingen fick jag biljetter till Laleh i gävle i april. Det ska bli kul att se henne live. Gillar hennes röst enormt.
Nä nu ska jag kika hur det går för kalopsen på spisen. Efter middan tänkta jag vinna en bil, en resa å en miljon kr på bingolotto ;-)

hörs då

1 kommentar:

Mad sa...

Stort grattis än en gång! Fantastiskt att ni ska ha ett till litet mirakel! =)