onsdag 30 juni 2010

Sov gott lilla Busan

013

född 25 mars 2010

död 27 juni 2010

Det inte fick hända har hänt. (på bilden levde hon.. bara sover gott i Leos säng)

27 juni

När jag skulle på affären idag så kollade jag var katterna var. Backade och då lät det konstigt... Jag backade över Busans lilla ben. Hon sprang in. Hon avled ganska snabbt. Nu är hon begraven och vi är ledsna. Hon hann bara bli 13 veckor. Jag har så dåligt samvete.

Dom som vi köpte katterna av hade en kvar som vi fick, nu väntar vi på att hon ska våga sig ur buren. Bra för flisan att hon slipper vara ensam. Sov gott lilla Busan.vi kommer sakna dig!

Nya katten är såå rädd.. den var den som vi valde bort från början.. hon var sist ut och minst när hon föddes.. och tillbakadragen.. hon bara fräser åt Flisan nu.. tycker så synd om Flisan som är van att busa nästan hela sin vakna tid med Busan.. hoppas hoppas att det blir bättre....

30 juni

Nu har Smulan (nya katten ) vant sig lite vid oss.  Hon busar massor med Flisan och vi kan leka med henne med snören och bollar MEN vi får knappt klappa henne, absolut inte ta upp henne. Hon har hela tiden koll vad som händer runt omkring.

Det är jobbigt. Vi hoppas hon blir bättre om vi ska kunna behåll henne. Känns lite fel att ha en katt bland barn som man inte får ta i.

Jag mår bättre nu när vi ser att Flisan får leka med henne så hon inte blev så ensam men gud vilka skuldkänslor

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, mina ögon tåras. Det är så tragiskt det som har hänt. Men älskade syster, du ska inte gå med skuldkänslor. Du gjorde allt du kunde göra, du kollade vart båda katterna var innan du körde. Vad mer hade du kunnat göra?
Absolut ingenting!
Men jag förstår att du är ledsen. Det är jag oxå, fast jag bara hann träffa henne 3 gånger. Hon var en jättehärlig liten kattunge, lilla Busan.

Hoppas nu att Smulan tuffar på sig och inte fortsätter att vara så ängslig som hon verkar vara. Så att ni kan hålla i henne och klappa henne oxå.

Många Kramar!
Anncha

MissyElliot sa...

Hua, lilla kissen. Men du hade ju inte kunnat göra något.

Hoppas att det fortsätter att gå bra med Smulan och tänk på att BUsan springer omkring i katthimlen på glada tassar.
:-)