söndag 7 februari 2010

varför kan det inte gå som vi vill nån gång..

1. vår bil gick ju sönder men som tur va så blev den lagad helt gratis.. men nu funkar inte bältet bak så Theas stol går inte att sätta fast ordentligt.. nåt för pappa att kika på hoppas jag..

2. vårt x-box är trasigt.. måste köpa ny det kostar massa att laga så det är lika bra att köpa ny MEN…

3. …. eftersom vi igår hittade en vattenskada i taket i köket så kan vi inte lägga ut en spänn på “onödiga” grejer… FAN alltså va less.. imorrn ringer vi anticimex så får vi se vad dom säger.. det verkar vara en gammal vattenskada men lite fukt kvar.. Pär öppna upp uppe å där var det blött under taket så det är nog felbyggt som vi har anat.. så till sommaren måste vi nog bygga om taket.. men med vilka pengar??? inga pengar kvar att låna upp på huset eftersom vi inte har amorterat nåt än…. FAN säger jag bara.. men men vi får se vad dom säger på anticimex.. hoppas på rätt bra nyheter men chansen är väl liten antar jag..

001 här ska det upp fin tapet..

002… när den skadan är lagad…

5 kommentarer:

Jessica Brundin sa...

Men fy så tråkigt! Hoppas ni får goda nyheter imorgon. Kram

Elin sa...

Finns det ingen chans att ni kan få huset högre värderat så ni kan låna en liten skvätt till?

Känner igen problemet. Bajstråkigt!

Cissi sa...

Usch vad tråkigt, det är en av de sköna saker med att bo i lägenhet - inte lika stor risk för oförutseddda utgifter. Var så ekonomiskt oroligt när vi bodde i hus. Hoppas och håller tummarna för att det löser sig för er! (Ang x-boxen så är det väl tur att ni även har Wii?) *håller tummarna* Kramar Cissi

ase sa...

Usch vännen, det låter INTE kul - vilken otur ni har med bilen och huset! hoppas det ordnar sig på nåt sätt... Styrkekram från mig!

MissyElliot sa...

Vilken skit också!
Hoppas att det är något som är enkelt och inte så dyrt att fixa till. Sååå trist när det dyker upp sådana trista utgifter...
Hoppas att det ordnar sig...
kramiz